Guvernul a aprobat, în ședința de vineri, alocarea sumei de 987.000 lei pentru cheltuieli urgente de funcționare a 10 Unități Administrativ Teritoriale (UAT) din județul Brăila. Însurăței este singurul oraș din județ care se află pe listă, celelalte nouă fiind comune. Per total, Guvernul a alocat în acest sens 477.360 mii lei pentru funcționarea primăriilor din 1680 de UAT-uri.

Guvernul a alocat suma de 136 mii lei pentru orașul Însurăței, iar cea mai mare sumă a fost alocată pentru comuna Cireșu, care a primit suma de 160 mii lei. Celelalte comune din județul Brăila care au primit bani din Fondul de rezervă bugetară aflat la dispoziția Guvernului sunt: Movila Miresii – 155 mii lei, Zăvoaia -145 mii lei, Salcia Tudor -119 mii lei, Gradiștea -91 mii lei, Surdila Greci -81 mii lei, Racovița -72 mii lei, Unirea -22 mii lei și Galbenu -6 mii lei.

De menționat că Brăila este județul care a primit cea mai mică sumă la aceste alocări ale Guvernului, fiind singurul județ care a primit mai puțin de un milion de lei.

Articolul precedentViolențe în Piața Universității din capitală. Gelu Voican Voiculescu, rănit de revoluționari
Articolul următorPolițist iertător cu angajații primăriei, dar neiertător cu un nevăzător