Polițiștii au intervenit, în perioada 02 – 05 mai, la peste 150 de sesizări, iar în urma activităților desfășurate în teren au aplicat peste 480 de sancțiuni contravenționale persoanelor care au încălcat normele legale în vigoare

 

În urma neregulilor constatate în trafic, polițiștii au reținut 25 de permise de conducere și au retras 7 certificate de înmatriculare.

În perioada 02 – 05 mai a.c., poliţiştii brăileni au acționat, pe raza întregului județ, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Astfel, au fost organizate 23 de acțiuni și s-a intervenit la 152 de evenimente, dintre care 118 sesizate prin 112.

În urma activităților, polițiștii au aplicat pentru neregulile constatate 484 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 235.916 de lei.

Poliţiştii rutieri au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, fiind reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 25 de permise de conducere auto.

De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, polițiștii au retras 7 certificate de înmatriculare.

Poliția Română acționează permanent pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea comunității şi, totodată, este pregătită să intervină atunci când situaţia o impune.

 

Articolul precedentDouă zile, două dosare penale pentru șoferi aflați sub influența alcoolului!
Articolul următorDosar penal pentru transportul peștelui fără documente legale