Inspectoratul Școlar Județean Brăila a publicat anunțul referitor la organizarea concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct în unitățile de învățământ din Brăila.

În total, sunt scoase la concurs 140 posturi de directori și directori adjuncți, în grădinițe, școli gimnaziale, licee și colegii, centrul de educație incluzivă, dar și Palatul Copiilor. 97 de posturi sunt de directori plini, iar pentru 43 de unități de învățămân se organizează concurs și pentru postul de director adjunct.

Calendarul concursului pentru directori de școli

“Începând cu data de 15 septembrie, toți cei ce doresc să ocupe o funcție de conducere, într-una din școlile brăilene, se pot înscrie pe platforma informatică dedicată, la adresa concursdirectori.edu.ro

Perioada de înscriere online este 15-26 septembrie 2021, urmând ca, pe data de 15  octombrie 2021, candidații eligibili să susțină proba scrisă.

Rezultatele finale vor fi validate pe 17 decembrie 2021, numirea în funcție având 10 ianuarie ca dată de începere a activității manageriale”, au precizat reprezentanții ISJ Brăila.

Sursa: Realitatea de Braila