La data de 19 iunie a.c., la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila s-a prezentat un brăilean, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

 

În cursul zilei de ieri, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din satul Plopu, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Judecătoria Făurei a emis pe numele acestuia, la data de 10.06.2019, un mandat de executare a pedepsei închisorii de 2 ani şi 9 luni pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat.

Brăileanul a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.

Cu o lună mai mult a stat după gratii Marius Negoiță, tânărul care a ucis cinci persoane care așteptau autobuzul în stația de pe Șoseaua Râmnicu-Sărat, la doi pași de Biserica „Sf. Dimitrie cel Nou”. Bărbatul se afla la volan atunci când a intrat brusc pe contrasens și a spulberat cele patru femei și un bărbat. Aproximativ 115 km/h arăta vitezometrul atunci când mașina a ajuns pe trotuar.

 

Articolul precedentLa Școala Nikos Kazantzakis din Brăila, din 16 absolvenți înscriși nu s-a prezentat niciunul la Evaluarea Națională
Articolul următorPlan Roșu de intervenție la Gara CFR Lacu Sărat