Polițiștii locali din cadrul Biroului Circulație pe Drumurile Publice au desfășurat, în perioada 01.08.2022 – 07.08.2022, acțiuni punctuale pe linia verificării respectării prevederilor Legii nr. 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, prevederi ce fac referire la parcarea altor mijloace de transport pe locurile de parcare adaptate, rezervate și semnalizate prin semn internațional pentru persoane cu handicap.

Astfel, în zona supermarket – urilor din municipiu au fost depistate 27 de autovehicule parcate neregulamentar, în cauză fiind aplicate 24 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 16.000 lei. Totodată, au fost întocmite 3 invitații unor conducători auto, pentru a se prezenta la sediul Poliției Locale Brăila, în vederea clarificării situației constatate.  

Polițiștii locali desfășoară zilnic acțiuni pe linia respectării drepturilor persoanelor cu handicap, în conformitate cu atribuțiile pe linie de circulație pe drumurile publice ce le revin.

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentSchimbări majore propuse în învățământ. Cursurile să înceapă la ora 9:00, Religia devine Istoria religiilor
Articolul următorGiurgiuvean identificat de polițiștii brăileni ca autor al unui furt calificat