Primarul comunei Șuțești, Costică Dobre (PSD) a anunțat pe rețelele de socializare că a reușit să igienizeze cimitirul din localitate și să repoziționeze crucile nerevendicate, înainte de noaptea de Înviere. 

Primarul comunei Șuțești, PSD-istul Costică Dobre, a anunțat că a reușit să scoată de sub buruieni crucile din cimitir, în cadrul unei acțiuni alături de părintele paroh, Constantin Diaconu, de Consiliul Local Șuțești și de mai mulți localnici. Dobre a postat și o serie de fotografii pentru a demonstra modul în care arăta cimitirul și felul în care se prezintă după igienizare.

”Ne-a ajutat Dumnezeu și am reușit să ducem la bun sfârșit ceea ce ne-am propus încă de acum 3 luni: să igienizăm vechiul cimitir și să repoziționăm crucile nerevendicate (cruci între 70 și 301 ani vechime) ca în această noapte a Învierii Mântuitorului să primească din nou Lumina Sfântă. Mulțumită părintelui paroh Diaconu Constantin și Consiliului Local Șuțești, această acțiune a putut fi dusă la îndeplinire. Totodată, mulțumim tuturor celor care s-au implicat în acest proiect, mulți consăteni ajutând fără a fi remunerați. Hristos a înviat! Paște fericit tuturor!”, a scris Dobre pe Facebook.

ImagineImagineImagineImagineImagineImagine

Sursa: Realitatea de Braila