Poliţiştii brăileni acţionează permanent pentru prevenirea faptelor antisociale, în special a celor comise cu violenţă, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică.

La data de 17 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică și Biroului Rutier, sprijiniţi de jandarmi, au desfășurat acțiuni, pe raza municipiului, pentru prevenirea ilegalităţilor privind ordinea şi liniştea publică şi actele de comerţ.

De asemenea, aceştia au acţionat şi pentru conştientizarea şoferilor cu privire la riscurile la care se expun încălcând regulile de circulaţie, în vederea salvării de vieți și prevenirea accidentelor rutiere grave.

Pe timpul activităţilor au fost legitimate 61 de persoane şi oprite în trafic şi controlate 42 de autovehicule, 12 dintre şoferii acestora fiind testaţi cu aparatul etilotest.

Cu această ocazie, poliţiştii au constatat 7 contravenţii, dintre care 6 pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi 1 la Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

 

Articolul precedentBrăilean agresat într-o piață din municipiul Brăila
Articolul următorToamna, vinul și dosarele penale! Șoferii depistați sub influența alcoolului s-au trezit cu câte un dosar penal!