În perioada 04 – 10 martie, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, precum şi pentru constatarea de contravenţii şi infracţiuni rutiere.

În urma activităților, au fost constatate 713 abateri la regimul rutier şi au fost reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 48 de permise de conducere auto.

De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, polițiștii au retras 9 certificate de înmatriculare.

Astfel, la data de 09 martie, ora 07:45, polițiștii din cadrul Biroului Rutier l-au depistat în trafic pe un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autoturism pe Șoseaua Râmnicu Sărat.

În urma testării sale cu aparatul etilotest a rezultat că avea în aerul expirat o îmbibație alcoolică de 0,62 mg/l, fiind condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

 

Articolul precedentȘoferul nu a fost în stare să sufle în etilotest! A reușit însă să avarieze un alt autoturism parcat!
Articolul următorViitorul Ianca s-a detașat în fruntea Ligii a 4-a