Sportul Chiscani a înregistrat a 11-a înfrângere în seria a II-a a Ligii a 3-a. După înfrângerea cu 0-11 din etapa trecută, în deplsarea de la Viitorul Ianca, sâmbătă după amiază echipa pregătită de George Pascu a primit vizita celor de la CSM Focșani, ocupanta locului 3 în serie. Aflată pe ultimul loc în clasament, Sportul Chiscani a fost învinsă cu 0-4 (0-1). Ultima victorie, și singura din acest sezon, este cea din 26 septembrie 2020, în deplasarea de la Avântul Valea Mărului. 

Primul gol al meciului a fost marcat după 12 secunde de joc de Negruț. Golul marcat în primul minut avea să fie și singurul din prima repriză. În repriza a doua CSM Focșani a mai marcat de 3 ori, prin Manu, în minutul 61, Moisi, în minutul 66, și din nou Negruț, în minutul 88.

Sportul Chiscani: Tunea – T. Ioniță (min. 74 G. Novac), M. Ioniță, S. Sima, S. Sloată, G. Chihaia, I. Giol, G. Capbun, V. Stroe (min.46. A. Dobre), Al. Buzatu, F. Tarozzi (min. 83 M. Bolozan).

CSM 07 Focsani: Geantă, Negoiță, Moisi, Bratu, Dragomir, Taciuc, Strătilă, Preoteasa, Bodea (Vîlsan), Negruț, Istrati (Manu).

Sportul Chiscani este pe ultimul loc în clasament, cu 5 puncte și golaveraj 6-52, având cel mai slab atac, dar și cea mai slabă apărare. Etapa viitoare, sâmbătă, 10 aprilie, Sprtul Chiscani va juca în deplasare la CS Făurei, în derby-ul ultimelor două clasate.

Imagine

Sursa: Realitatea de Braila