În cursul zilei de ieri, polițiștii brăileni au reușit s-o depisteze în trafic pe o femeie, la scurt timp după ce-și însușise, pe nedrept, o sumă de bani dintr-un portofel uitat într-un centrul comercial din Brăila.

La data de 21 august 2019, în jurul orei 18:40, polițiștii au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 37 de ani, din orașul Ianca, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras banii din portofelul pe care îl uitase pe scaunul unui centru comercial din municipiul Brăila.

În urma verificărilor efectuate, la scurt timp după producerea evenimentului, polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică au oprit în trafic, pe Șoseaua Buzăului, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din orașul Făurei.

Polițiștii au controlat atât pasagerii autoturismului, cât și vehiculul, ocazie cu care, într-un pachet de servețele umede, ce se afla în buzunarul portierei stânga-spate al autoturismului, a fost găsită suma de 219 lei.

Din cercetări a reieșit faptul că banii respectivi ar fi fost sustrași de către una dintre pasagere, în vârstă de 31 de ani, din orașul Făurei.

Prejudiciul a fost recuperat și înapoiat persoanei păgubite. Pe numele persoanei bănuite polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cerectările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de însușire a bunului găsit.

Articolul precedentInspecția Comercială a verificat operatorii implicați în evenimentele dedicate Zilelor Brăilei
Articolul următorÎncă un brăilean depistat, sub influența băuturilor alcoolice, la volan!