În această dimineață, în jurul orei 9.00, pe DJ 221 în localitatea Romanu din județul Brăila a avut loc un accident cu 3 victime. O persoană a fost încarcerată. 

 

Un bărbat în vârstă de 67 de ani din județul Covasna, care conducea un autoturism pe strada Școlii din comuna Romanu, la intersecția cu DJ 221 nu a acordat prioritate unui autovehicul condus reglamentar de o brăileancă în vârstă de 41 de ani, care se deplasa dinspre Gemenele spre Cazasu, și a intrat în coliziune cu aceasta. 

ISU Dunărea Brăila a deplasat la fața locului o Autospecială de Stingere cu Apă și Spumă, un echipaj de descarcerare și două ambulanțe SMURD. Persoana încarcerată a fost scoasă din mașină. Șoferul, în vârstă de 67 de ani a fost transportat la UPU Brăila cu o ambulanță SAJ. Pasagera, în vârstă de 66 de ani a fost și ea transportată la UPU de o ambulanță SMURD, iar a treia victimă a refuzat transportul la spital. Se pare că șoferul este în stare gravă, fiind suspetat că ar fi făcut un preinfarct 

Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Șoferul din Covasna urmează să fie testat cu aparatul etilotest la spital. 

Articolul precedentANAF, în colaborare cu organele fiscale ale primăriilor, acordă asistenţă contribuabililor pentru completarea, depunerea şi transmiterea Declaraţiei unice
Articolul următorCrimă în municipiul Brăila