Vineri după amiază, la ora 15.40, trei autoturisme, printre care și un taxi cu doi pasageri, au fost implicate într-un accident în lanț pe Bulevardul Dorobanților. 

Un șofer în vârstă de 23 de ani, care conducea un autoturism Opel pe Bulevardul Dorobanților, dinspre strada Dianei către strada Cloșca, în apropiere de intersecția cu strada Cloșca nu a păstrat distanța față de un autoturism Dacia Logan, condus de un brăilean de 29 de ani, care oprise pentru a vira de pe banda a treia pe strada Cloșca. În urma impactului Loganu a fost proiectat într-un autoturism Ford, staționat pentru a vira la stânga pe strada Cloșca.

În urma impactului dintre cele trei mașini au rezultat 4 victime, șoferul vinovat de producerea accidentului, șoferul din Logan, doi fiind pasageri din acest autoturism, soț și soție, în vârstă de 54, respectiv 46 de ani.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj de la Descarcerare, însă nu a fost nevoie să intervină. Victimele au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

toți șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.