În cursul acestei dimineți, un accident a avut loc pe drumul național DN 21, km 21+800, în localitatea Valea Cânepii, comuna Unirea din județul Brăila.

Se pare că șoferul unui autovehicul a adormit la volan și a intrat în coliziune cu alte două autovehicule (cu unul lateral și cu celălalt frontal). Din accident au rezultat cinci victime, din primul și cel de-al treilea vehicul, printre care și o fetiță de 4 ani, din autoturismul condus de bărbatul din Cazasu.

Poliția rutieră a stabilit că în jurul orei 6.40, un tânăr de 20 de ani, din județul Galaţi, conducea autoturismul pe DN 21, în localitatea Valea Cânepii, din direcţia Slobozia către Brăila. Pe fondul vitezei excesive și a oboselii, acesta a adormit la volan și a pătruns pe contrasens, unde a acroșat un vehicul condus de un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din județul Vaslui. Ulterior, autoturismul condus de gălățean a intrat în coliziune frontală cu o mașină condusă regulamentar, din sens opus, de un brăilean de 51 de ani, din comuna Cazasu, județul Brăila.

Conducătorii celor trei autoturisme au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând faptul că niciunul dintre aceștia nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Traficul a fost deviat o perioadă pe străzile din localitatea Valea Cânepii și a fost reluat în condiții normale în jurul orei 9.15.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here