Duminică seara, în jurul orei 22.45, un autoturism marca BMW, condus de un tânăr din județul Buzău, a produs un grav accident pe Bulevardul Independenței din Municipiul Brăila. 

Șoferul, care din spusele unor prieteni ar fi băut câteva beri înainte de a se urca la volan, se deplasa dinspre strada Școlilor, către Calea Călărașilor. Probabil din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, carosabil umed și zonă cu linii de tramvai, a pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp, apoi a ricoșat într-un autoturism WW Polo, pe care l-a avariat, apoi s-a izbit probabil de un alt stâlp. Șoferul a fost găsit în afara autoturismului, care era încă cu numere provizorii de Buzău.

Medicii de pe ambulanță l-au ridicat și încearcă resuscitarea. Se pare că s-ar fi lovit în zona abdomenului.

Polițiștii ajunși la fața locului fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauza producerii evenimentului rutier. Pompierii de la descarcerare au căutat să vadă dacă mai era cineva în mașină.

Imagine

Imagine

Imagine

Articolul precedentREZULTATE PREZIDENȚIALE 2019. Avem rezultatele EXIT POLL IRES: Klaus Iohannis, învingător!
Articolul următorPNL a câștigat alegerile în Brăila! Puțin peste 10.300 de voturi au făcut diferența! Brăila nu mai este un oraș roșu!