Accident mortal între Ulmu și Vultureni

Astăzi, în jurul orei 14.00, un autoturism a intrat în coliziune cu un autotren la ieșirea din localitatea Vultureni spre Ulmu. Din primele informații ar fi vorba despre 5 victime, dintre care un copil mic a decedat și șoferul autoturismului.

Un accident mortal a avut loc astăzi pe DJ 203 între localitățile brăilene Ulmu și Vultureni, între un TIR și un autoturism Renault.

Din primele date se pare că șoferul vehicului a pierdut controlul auto și a lovit tirul în partea din față-lateral. În urma impactului vehiculul a ricoșat și s-a răsturnat în șanț. A rezultat decesul unui tânăr în vârstă de 38 de ani, care a fost descarcerat și apoi i s-au făcut manevre de resuscitare, dar fără succes. O fetiță de 4 luni a fost și ea declarată decedată.

Au fost transportate la spital trei persoane, o femeie de 31 de ani, o fetiță de 6 ani și șoferul vehiculului în vârstă de 43 de ani. Șoferul era bărbatul care a murit.

La fața locului au fost trimise echipaje de poliție, două ambulanțe SAJ și două ambulanțe SMURD de la Făurei și Ianca și două autospeciale cu apă și spumă care aveau și echipament de descarcerare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.