Astăzi, în jurul orei 13:00, o șoferiță, în vârstă de 20 de ani, din Brăila, a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane.

Șoferița în vârstă de 20 de ani se afla în autoturism împreună cu părinții ei și cu bunica, și se deplasa pe DN 23, dinspre localitatea Muchea spre municipiul Brăila. La un moment dat a intrat într-o depășire, moment în care ar fi atins acostamentul din partea stângă a drumului și s-ar fi răsturnat cu autoturismul.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a 3 persoane, șoferița și doi pasageri, în vârstă de 55 și 52 de ani, precum și decesul unei femei, în vârstă de 84 de ani, pasageră pe bancheta din spatele autoturismului. Femeia decedată era bunica șoferiței, iar cele două persoane rănite părinții fetei. Șoferița a ieșit singură din mașină și avea la prima vedere doar câteva zgârieturi. Pentru ca celelalte trei persoane să fie scoase dintre fiarele autoturismului răsturnat a fost nevoie de intervenția pompierilor de la Serviciul de Descarcerare al ISU Dunărea Brăila.

Persoanele vătămate au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Toate cele 4 persoane aflate în autoturism sunt din municipiul Brăila.

Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultat zero. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Traficul în zonă a fost blocat apoximativ o oră.

Articolul precedentLegume și fructe oferite la vânzare fără autorizație
Articolul următorRecitaluri de excepție la a XIII-a ediție a Festivalului ”Cântecul de dragoste de-a lungul Dunării”