Un accident rutier s-a produs, astăzi, în jurul orei 12.15 pe Șoseaua de Centură a Brăilei. A fost anunțată o victimă, care ar fi rămas încarcerată.

Potrivit ISU Brăila, accidentul s-a produs pe șoseaua de centura Brăilei, în zona Siloz Bajenaru. În accident au fost implicate două autoturisme, din care unul s-a răsturnat pe câmp. Șoferul autoturismului răsturnat a rămas încarcerat.

La fața locului a intervenit ISU Dunărea Brăila cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD. La fața locului au sosit echipaje ale poliției și o ambulanță SAJ.

Din primele informații, în urma accidentului a rezultat o victimă, care ar fi rămas blocată între fiarele contorsionate ale autoturimului, fiind nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare.

În urma accidentului cei doi șoferi au fost răniți, unul dintre ei fiind încarcerat în autoturismul care s-a răsturnat pe câmp. Cei doi au fost transportați la spital pentru a le fi acordate îngrijiri medicale.

Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii îmrejurărilor în care s-a produs accidentul.

În prezent traficul rutier se derulează alternativ, pe un singur sens, fiind dirijat de către polițiștii aflați la fața locului.

Sursa: Realitatea de Braila