ACS Bucharest United a câștigat turneul semifinal de juniori A1 de la Cazasu
ACS Bucharest United a câștigat turneul semifinal de juniori A1 de la Cazasu

Timp de patru zile stadionul comunal din Cazasu a fost gazda turneului semifinal zona 2 la fotbal juniori A1. Competiția a fost câștigată de ACS Bucharest United, care a terminat turneul cu 3 victorii i un meci egal.

Turneul de la Cazasu a fost unul bine organizat, chiar dacă ploile și furtuna au făcut ca unele meciuri să nu se joace de la început până la final în condiții optime. ACS Comunal Cazasu, clubul organizator, a început bine competiția, cu o victorie, dar după un egal în care au primit golul egalizator în minutele de prelungire, în ultimele două meciuri au avut evoluții mai puțin convingătoare și au pierdut la scor, primind 11 goluri fără să înscrie vreunul.

În primul meci al turneului s-au întâlnit campioana județului Brăila, ACS Comunal Cazasu, și campioana județului Ilfov, Vulturii Pasărea. Ilfovenii au deschis scorul în minutul 4 prin Șerban. În minutul 7 echipa din Cazasu a restabilit egalitatea prin Gruia.În minutul 29, George Ganciu a marcat golul de 2-1 pentru ilfoveni, iar în minutul 44 portarul Bogdan Nica a degajat puternic, mingea a căzut în mijlocul careului și a sărit peste portarul ilfovenilor surprins în față, și mingea a intrat în poartă, 2-2. În minutul 57 Chiru Dumitru l-a surprins pe picior greșit pe portarul Ion și a adus echipa gazdă a turneului pentru prima dată în avantaj, 3-2.n minutul 61, la o învălmășeală în bălțile din careul celor de la Cazasu, Grosu a șutat la poartă, mingea a lovit bara din stânga portarului Nica și a intrat în poartă, 3-3. În minutul 88, după o acțiune prelungită de atac a celor de la Comunal Cazasu, Ionescu a reușit să trimită în poartă, marcând astfel golul de 4-3.

În celălalt meci Avântul Vânători a învins cu 1-0 (1-0) pe Gloria Albești.

Sâmbătă dimineață, în primul meci s-au întâlnit Avântul Vânători și ACS Comunal Cazasu. Cazasu a deschis scorul în minutul 2 prin Alexandru Gruia, dar peste 3 minute gălățenii de la Vânători au egalat prin Boșneagă. Cu trei minute înaintea pauzei, Cazasu a trecut din nou la conducere, prin golul marcat de Marian Ionescu în minutul 42 și gazdele turneului au intrat în avantaj la pauză. În minutul 63 Avântul Vânători a restabilit egalitatea prin golul marcat de Diaconu. În minutul 73 Marian Ionescu a marcat pentru 3-2 și se părea că echipa din Cazasu se îndreaptă spre a doua victorie la limită la acest turneu. În minutul 90+1 George Aften a prins un șut din afara careului care l-a lăsat fără replică pe portarul Nica, iar meciul s-a terminat la egalitate, scor 3-3.

În al doilea meci al dimineții de sâmbătă s-au întâlnit United Bucharest și Gloria Albești. Prima repriză a fost controlată clar de bucureșteni, care au marcat de două ori prin Mateescu în minutul 17 și Vârlan în minutul 40, dar au avut și două bare. după pauză, în primul sfert de oră, cei de la Albești au întors rezultatul prin golurile marcate de Saliman în minutul 51, Bordea în minutul 55 și Hristu în minutul 60. În minutul 70 Stoian a egalat și totodată a stabilit și scorul final.

În primul meci disputat sâmbătă după amiază s-au întâlnit Vulturii Pasărea și Avântul Vânători. Gălățenii de la Vânători au câștigat cu 5-1 (3-0) prin golurile marcate de Gheorghiu în minutul 19, Badiu în minutul 26, Potârniche în minutul 39, Struță în minutul 76 și 87, respectiv Negrilă în minutul 84.

În ultimul meci din etapa a III-a a turneului semifinal zonal 2, ACS Comunal Cazasu a întâlnit pe United Bucharest. Bucureștenii au dominat clar meciul și s-au impus cu scorul de 7-0 (2-0). Au marcat: Dumitru în minutul 26, Stoica în minutul 29, Mateescu în minutul 62, Marinescu în minutele 65 și 66, și Luchianu în minutele 70 și 86.

În primul meci al etapei a IV-a s-au întâlnit ACS Bucharest United și Vulturii Pasărea, meci câștigat de bucureșteni cu 12-0 (4-0). Golurile au fost marcate de: Georgian Frîncu (15), Ștefan Marinescu (17, 26), Daniel Stoian (42, 71), Mihai Stoica (56, 86), Ștefan Dumitru (75), Ronaldo Constantin (77, 87), Robert Andreescu (79), Lorin Luchianu (84).

În al doilea meci, ACS Comunal Cazasu a jucat cu Gloria Albești, campioana județului Constanța. Gloria Albești a câștigat cu 4-0 (2-0) în fața juniorilor A1 de la Cazasu. Mircea Poteraș a deschis scorul în minutul 9 pentru Gloria Albești. În minutul 21 Cristian Ilie a marcat pentru 2-0, scor care avea să rămână până la pauză. În minutul 66 Sertaș Saliman a înscris pentru 3-0, iar în minutul 71 Daniel Durancea a stabilit scorul final, 4-0 pentru Gloria Albești.

În ultima etapă a turneului s-au înregistrat rezultatele:

Bucharest United – Avântul Vânători 10-0 (3-0). Au marcat: Luchianu (8, 35, 61), M. Stoica (18, 55, 90), G. Lovin (54), D. Anton (85), R. Constantin (86, 88).

Gloria Albești – Vulturii Pasărea 2-4 (1-1). Au marcat: Saliman (45, 60), respectiv Dobre (1), M. Condu (53, 71) și Zamfir (73).

Articolul precedentMunicipiul Brăila va achiziţiona 10 tramvaie de 18 metri
Articolul următorTudose a demisionat din Parlamentul României