Poliţiştii brăileni acţionează, permanent, în municipiu şi judeţ, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, în special a celor comise cu violenţă, pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică, precum și pentru reducerea riscului rutier.

În cursul zilei de ieri, 22 noiembrie a.c., poliţiştii brăileni sprijiniți de jandarmi, au acţionat în municipiu şi pe raza județului pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilicite. De asemenea, polițiștii rutieri au acționat, atât pentru conștientizarea de către cetățeni a riscurilor la care se expun prin nerespectarea normelor privind circulația pe drumurile publice, cât și pentru reducerea numărului accidentelor rutiere.

Astfel, au fost organizate și desfășurate 13 acțiuni și s-a intervenit la 31 de evenimente, 24 dintre acestea fiind sesizate prin apel SNUAU 112. Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 67 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 22.110 de lei. 

Polițiștii rutieri au acționat pe principalele artere rutiere din județul Brăila, în vederea combaterii cauzelor generatoare de accidente de circulaţie.

 Astfel, ca măsură complementară, polițiștii rutieri au reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 4 permise de conducere și au retras 2 certificate de înmatriculare.

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentPreședintele CCIA Brăila, Ștefan Fusea a fost reales în Colegiul de Conducere ai Camerei Naționale
Articolul următorFonduri europene de 1,48 miliarde de euro pentru județele din Regiunea Sud-Est