A.Dănăilă, despre discursul lui Dăncilă: ”Cea mai străină limbă pentru dânsa este limba română!”

 

Liberalii au organizat ultima conferință de presă înaintea campaniei electorale pentru turul doi al alegerilor prezidențiale. Printre subiecte, liberalii au fost întrebați de discursurile celor doi candidați la președinția României, unde candidatul PSD a promis că va veni la o următoare întâlnire cu jurnaliștii, cu un discurs în limba engeză.

Cred că doamna Dăncilă poate să vină cu un discurs într-o limbă străină. În primul rând, cea mai străină limbă pentru dânsa este limba română(…)

Cu toate astea, PSD-ul rămâne un partid puternic, un partid care se poate mobiliza. Nu a trecut pericolul PSD-ist și nu a trecut momentul în care să putem respira ușurați, că România a luat-o cu adevărat pe drumul cel drept. După alegerile prezidențiale urmează momentul în care trebuie declanșate alegerile anticipate”, a declarat președintele PNL Alexandru Dănăilă.

 

 

Consilierul județean Florin Cîrligea: ”Cred că, dacă puneau și găina pe panou, la președinție, tot ieșea, pe mașinăria de vot a PSD-ului!”

 

Florin Cîrligea a atras atenția asupra faptului că mecanismul din spatele lui Dăncilă este în continuare foarte puternic. Liberalul consideră că PSD ar fi avut același scor și cu o găină pe post de candidat.

Ea confundă trecutul cu viitorul, Suceava cu Hunedoara și Pristina cu Podgorica. Aici este cultura doamnei Dăncilă, vă dați seama că a fost 8 ani la Bruxelles. După 8 ani de Bruxelles să nu știi unde e Hunedoara și Suceava, să nu știi care e Podgorica și care e Pristina, pribabil că seamănă, dacă sunt tot cu ”P”, putea să spună și Portugalia.

Eu mă minunez totuși, că a luat și aceste voturi. Cred că, dacă puneau și găina pe panou, la președinție, tot ieșea, pe mașinăria de vot a PSD-ului!”, a declarat liberalul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.