Echipa de Divizia A a HC Dunărea Brăila a întâlnit joi seara pe AHCM Slobozia, echipă care a câștigat seria A și va juca la turneul de promovare în Liga Națională. Deși trei sferturi din meci a fost echilibrat, cu ambele echipe la conducere, la final echipa din Slobozia a câștigat cu 36-32 (18-16), după un ultim sfert aproape dezastros pentru echipa brăileană.

Elevele pregătite de Cristian Preda, cu trei jucătoare de la prima echipă pe teren, a început bine meciul și au marcat primele 3 goluri ale meciului. În minutul 12 Brăila conducea cu 8-6, dar timp de 5 minute nu a mai marcat nici un gol și a primit 4. Echipa oaspete a trecut astfel prima dată la conducere. În minutul 19 Slobozia s-a distanțat prima dată la 3 goluri, scor 9-12, dar în minutul 23 Brăila a egalat la 13. După 14-14 în minutul 24, oaspetele au marcat de trei ori la rând și au refăcut diferența de 3 goluri în minutul 28.

Repriza secundă a început din nou foarte bine pentru echipa brăileană. Krnic a marcat pentru 21-20 în minutul 36 și HC Dunărea s-a aflat la conducere la o diferență de un gol până în minutul 42. În minutul 43 Czeczi a marcat pentru 27-25. Din acest moment angrenajul echipei brăilene s-a ”gripat”. Nimic nu le-a mai ieșit fetelor lui Cristian Preda, iar Bianca Aron a avut câteva intervenții foarte bune, apărând și singura aruncare de la 7 metri de care a beneficiat HC Dunărea. Oaspetele au marcat de 9 ori în 15 minute, în timp ce fetele de la Brăila au marcat doar de două ori și în minutul 58 scorul era 29-36. În ultimele două minute ale meciului HC Dunărea a mai marcat de trei ori și a mai redus din handicap.

Pentru HC Dunărea Brăila au marcat: Natasha Krnic -7 goluri, Mirabela Coteț -6, Alina Czeczi -6, Alexandra Vrabie -5, Ștefania Epureanu -3, Cristina Gheorghe -3, Iasmina Ichim -1 și Alexandra Oprea -1. Au mai jucat: Ana Coman, Ana Maria Micu – portari, Natalia Teodor și Delia Luca. Nu au intrat în acest meci: Diana Gașpar, Anna Stan și Anca Chirică.

Pentru AHCM Slobozia au marcat: Ioana Georgescu -15 goluri, Andreea Ivan -4, Mouna Jlezi -3, Mihaela Obedeanu -3, Mariana Filip -2, Raluca Nicolae -2, Andryana Naumanko -2, Paula Toma -2, Loredana Vârtic -2 și Cătălina Sava -1.

Acesta a fost ultimul meci din acest sezon pentru echipa de Divizia A a HC Dunărea Brăila, care a terminat pe locul 4 în seria A.

Articolul precedentAcțiuni ale polițiștilor pentru stoparea braconajului piscicol
Articolul următorZiua porților deschise la Flotila Fluvială Brăila