În vederea dezbaterii prevederilor proiectului de ordonanță de urgență privind instituirea unor facilităţi fiscale, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Brăila organizează în data de 11 iulie 2019, începând cu ora 12.00, în municipiul Brăila, la sala mare de şedinte de la parter, întâlniri cu contribuabilii interesaţi şi care fac obiectul  actului normativ menţionat. Astfel de întâlniri vor fi organizate la sediile organelor fiscale orăşeneşti Ianca, Făurei, Însurăţei.

În urma întâlnirii se vor centraliza  eventualele întrebări, propuneri sau observaţii venite din partea contribuabililor pe marginea acestui proiect de act normativ.

Pentru întâlnirea de la sediul AJFP Brăila, din strada Delfinului nr. 1, sunt disponibile 200 de locuri, iar tematica care va fi dezbătută este ”Serviciile electronice oferite de ANAF; noutăți legislative; prezentarea declarației unice privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice”.

Lista întâlnirilor cu contribuabilii precum și locația unde se vor desfasura întâlnirile poate fi consultată pe site-ul ANAF secțiunea INFO PUBLICE – Servicii oferite de ANAF sau accesând următorul link: https://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/informatii_publice/servicii_oferite_de_anaf/!ut/p/a1/hY9PC4JAFMQ_Swev7lNp2bptFopFoCDZXmIF_4Xtyrrp128LDxFlc3vDb5h5iKEMMcGHpuK6kYK3z5vhS-iEOHSJG5F4j4HiJFnFSeAAuAY4GwB-iMJHnu42QH1yTIlvjMCb8jPAn_4TYnMVwdabgJmJEWJVK_PXu2cqco9UiKmiLFSh7Lsydq11168tsGAcR5sLXtpKWvCNr2WvUfaGoe6WZnBdtsOBLh5Ktv8n/dl5/d5/L2dBISEvZ0FBIS9nQSEh/