La data de 27 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila l-au depistat, pe raza municipiului, pe un bărbat din Iași, cazat la un hotel din Brăila, care i-a sustras cheile de la mașina colegului de cameră și a lovit 3 autovehicule.

Azi-noapte, la ora 22:40, un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din judeţul Iaşi, care se afla cazat la un hotel de pe raza municipiului Brăila, i-ar fi sustras cheile de la vehicul colegului său de camera. Acesta a condus autoturismul pe strada Mihail Sebastian, unde a acroşat trei autovehicule parcate.

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.

Inițial, șoferul a refuzat atât testatrea cu aparatul etilotest, cât recoltarea unor probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ulterior, în urma conducerii sale la sediul Poliției, acesta a acceptat testarea cu aparatul alcooltest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,54 mg/l.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea unor mostre biologice.

Articolul precedentRealitatea Plus, emisiune maraton de 1 Decembrie fără politcieni și multe surprize
Articolul următorDe la Unitatea Națională la Consolidarea Statului