Aleșii locali, angajații din administrație și rudele acestora, nu vor mai beneficia de facilități!

Subiectul a fost dezbătut în cadrul ședinței Consiliului Județean, de consilierul liberal Mario Da’Ros, care a atras atenția asupra unor facilități care urmau să fie acordate aleșilor locali, angajaților din administrație și rudelor acestora.

 

Liberalii au atras atenția asupra faptului că nu sunt de acord și nu vor vota niciodată proiecte care prevăd facilități acordate în mod special aleșilor locali.

Domnule președinte, nu este prima dată când vă solicităm să terminați odată cu facilitățile pentru aleși, pentru angajați ai Consiliului Județean, pentru rude de gradul I a acestora. Nu mai veniți niciodată cu propuneri în Consiliul Județean, în care angajații, rudele acestora sau consilierii județeni să aibă vreo facilitate. Toți suntem cetățeni ai județului Brăila și trebuie să fim egali”, a declarat consilierul liberal Marian Sîrbu.

 

 

În final, după expunerea de motive, amendamentul liberalilor a fost votat inclusiv de președintele consiliului, care a declarat că este de acord cu modificările aduse asupra proiectului, astfel încât aleșii să nu mai beneficieze de facilități, cel puțin în domeniul transportului.

Vă readuc aminte că acest proiect a fost în transparență decizională(…)Sunt de acord cu amendamentul să fie scoși aleșii, pentru consilierii județeni ș.a.m.d. Dar trebuie să fim mai atenți și la comisii, să citim cu atenție, se pare că mi-a scăpat și mie și sunt de acord cu acest amendament”, a declarat președintele Consiliului Județean, Iulian Chiriac.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.