Alexandru Popa (președinte PNL Brăila): ”PSD nu are nicio putere de decizie, guvernarea este una liberală”

Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa a răspuns printr-un comunicat de presă ultimelor declarații ale senatorului PSD Brăila, Ion Rotaru, cu privire la plafonarea prețurilor la unele utilități. Liberalul le aduce aminte social-democraților că guvernarea este una liberală, iar PSD este în opoziție.

”Eu înțeleg că pentru PSD, din opoziție, e mai greu să găsească niște realizări cu care să se laude în fața electoratului, dar să inventezi succese sau să transformi măsurile luate de guvernarea PNL în „victorii ale PSD în favoarea populației” e cam mult. Constat că drumurile expres realizate de guvernarea PNL sunt anunțate cu mândrie de un deputat PSD, iar măsurile privind plafonarea prețurilor la energie și gaze naturale și compensare sunt anunțate de președintele PSD Brăila ca fiind „o primă victorie a PSD în favoarea populației”.

Care victorie, domnule președinte Rotaru? Cu cine v-ați bătut, ca să învingeți dvs, PSD, pe tema asta? Despre ce „plagiat al ideilor PSD” vorbiți, domnule Rotaru, că efectele creșterii prețurilor la gaze și energie electrică le-am constatat toți, că trăim toți în țara asta, iar una dintre soluțiile luate în calcul de toate partidele (nu doar de PSD) a fost plafonarea prețurilor și compensarea? Aveți impresia că doar cei de la PSD s-au gândit la plafonarea prețurilor și compensare, că e o idee revoluționară, despre care nu s-a mai discutat niciodată până acum în istoria României?

Mâine-poimâine PSD o să anunțe că a inventat apa caldă…

Este vorba despre un populism tipic PSD-ist. „Plagiatul” și „victoria PSD-istă” sunt cuvinte goale, sunt praf în ochii cetățenilor. PSD nu are nicio putere de decizie, guvernarea este una liberală și PSD nu a obținut o victorie pentru cetățean” a spus deputatul Alexandru Popa.

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.