Alina Vătu convocată la naționala A a României

Federația Română de Handbal a anunțat lotul de 21 de jucătoare care se va reuni pe 24 mai la Brăila, sub comanda antrenorilor Tomas Ryde (principal) și Costică Buceschi (secund), pentru a participa la Trofeul Carpați, competiție ce va avea loc în municipiul de pe malul Dunării.

Din lot face parte și handbalista Dunării Brăila, Alina Ramona Vătu, extrema stânga a echipei brăilene fiind în acest sezon golghetera Ligii Florilor cu 169 de goluri marcate în 23 de partide jucate.

Din lotul convocat fac parte patru jucătoare de la noua campioană SCM Râmnicu Vâlcea, trei de la Gloria Bistrița-Năsăud, câte două de la CSM București, Siofok și Minaur Baia Mare și câte una de la Gyor, Debrecen, Buducnost, Corona Brașov, Dunărea Brăila, Gloria Buzău, CSM Slatina și divizionara secundă Activ Plopeni. Marea surpriză a acestei convocări este Ionela Leuștean, de la echipa de Divizia A, Activ Plopeni, în vârstă de 20 de ani.

În perioada 31 mai – 2 iunie, în Sala Polivalentă Danubius din Brăila se va desfășura Trofeul Carpați la handbal feminin, la care vor participa echipele România A, România B, Angola și Japonia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.