În perioada 25.05 – 01.06.2021 Poliţia Locală Brăila a depistat şi sancţionat 6 persoane, cu amenzi în valoare de 6.500 lei conform H.C.L.M. Brăila nr.5/2003. Pentru aruncarea sau depozitarea pe domeniul public precum şi în alte locuri publice a reziduurilor de orice natură (menajere, industriale, vegetale, moloz) au fost depistate și sancţionate contravenţional 5 persoane, cu amenzi în valoare de 5.500 lei.

Astfel, P. V., în vârstă de 50 ani, din Brăila a fost sancționată cu amendă în valoare de 2.500 lei fiind depistată pe Vadul Cazărmii aruncând saci din rafie plini cu gunoi menajer și moloz, pe domeniul public, în loc neautorizat. De asemenea, T.C., în vârstă de 52 ani, din București a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.000 lei pentru depozitarea în parcarea fostului restaurant Kiseleff, din Parcul Monument (pe domeniul public, în loc neautorizat), a unui autoturism avariat al cărui proprietar este.

B. R., în vârstă de 63 ani, și C. P., în vârstă de 63 ani, ambii din Brăila  au primit o amendă în valoare de câte 1.000 lei după ce au fost depistați pe strada Bacului, lângă fostul Siloz, aruncând un sac din rafie plin cu moloz pe domeniul public, în loc neautorizat.

Pentru distrugerea de zone verzi prin rupere, călcare, tăiere sau prin orice alte mijloace, a fost depistat și sancționat contravențional numitul V. D., în vârstă de 41 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 1.000 lei, după ce în calitate de conducător auto al unui camion a distrus zona verde situată la intersecția străzii Mircea Vodă cu strada Castanului.

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentCalendarul concursului pentru directorii de școli
Articolul următorProiectul educaţional „Cultură și civilizație europeană”