În ultima săptămână, Poliția Locală Brăila a aplicat mai multe amenzi pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. Astfel au fost amendați pentru consum de alcool pe domeniul public, pentru tulburarea liniștii publice în orele de odihnă sau pentru gesturi obscene sau injurii.

Pentru săvârşirea în public de acte, fapte sau gesturi obscene, proferarea de injurii de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, să provoace indignarea cetăţenilor, ori să lezeze demnitatea acestora sau a instituţiilor publice, au fost depistate şi sancţionate contravenţional 3 persoane cu amenzi în valoare de 1.300 lei.

Astfel, F. Fl., în vârstă de 15 ani, din Tufești, și A.R.-M., în vârstă de 17 ani, din Scorțaru Nou, au fost sancționați cu amendă în valoare de 200 lei, respectiv 100 de lei, fiind depistați în Parcul Monument, în zona Rondou, în timp ce săvârșeau gesturi obscene, de natură să provoace indignarea trecătorilor din zonă.

De asemenea, R. N.-A., în vârstă de 41 ani, din Brăila a fost sancționat cu amendă în valoare de 1000 lei, fiind  depistat pe Calea Călărașilor din municipiu, în timp ce profera injurii și expresii jignitoare la adresa polițiștilor locali aflați în exercitarea atribuțiilor de servici, lezând astfel demnitatea și onoarea acestora.

Pentru tulburarea liniștii locatarilor între orele 22:00 – 08:00 și 13:00 – 14:00 a fost depistat și sancționat contravențional un bărbat în vârstă de 75 ani, din Brăila cu avertisment, deoarece în apartamentul în care locuiește, a tulburat liniștea vecinilor între orele 13:00 – 14:00, prin zgomote provenite de la aparate electrice pe care le folosea pentru schimbarea ferestrelor.

Pentru consumul de băuturi alcoolice pe domeniul public în alte locuri decât cele autorizate, au fost depistate și sancționate contravențional 4 persoane cu amenzi în valoare de 400 lei.

I.T., în vârstă de 55 ani, din Brăila a primit o amendă în valoare de 100 lei fiind depistat pe strada Deva din cartierul Nedelcu Chercea, consumând băuturi alcoolice, pe domeniul public în loc neautorizat.

Totodată, M. Gh., în vârstă de 54 ani, din sat Lungești, județul Galați, și L.I., în vârstă de 43 ani, din Brăila, au fost sancționați cu amendă în valoare câte de 100 lei, fiind depistați pe Bd. Dorobanților, la intersecție cu strada G-ral Eremia Grigorescu, consumând băuturi alcoolice, pe domeniul public în loc neautorizat.

Articolul precedentEști în căutarea unui loc de muncă? Iată unde te poți angaja
Articolul următorRealitatea continuă. De la Realitatea TV la Realitatea Plus