Hai și tu la PRIMUL TÂRG DE ȘTIINȚE din Brăila, organizat la nivel NAȚIONAL! Vino să vezi cele mai spectaculoase experimente și demonstrații de știință și robotică! Intrarea este liberă tuturor copiilor, părinților și bunicilor!

 

După modelul târgurilor de științe din occident, Cezar Barbu, absolvent al Colegiului Național Nicolae Bălcescu, a pus bazele primului eveniment de acest gen în Brăila. În prezent tânărul studiază la Newcastle University – Biomedical Sciences.

Crezi că științele sunt anoste și abstracte? Crezi că înțelegerea lumii care te înconjoară este rezervată unor oameni selecți? Crezi că a înțelege biologia, chimia, fizica, robotica și alte domenii este inutil, chiar imposibil? Atunci vino să îți demonstrăm contrariul la Brăila Science Festival, primul festival de științe din orașul nostru!

Cu mic, cu mare, vă așteptăm să descoperiți fenomene științifice nebănuite care vă însoțesc la tot pasul, prezentate în mod interactiv și distractiv de către profesorii, studenții și elevii voluntari. Suntem siguri că veți pleca acasă cu spirit explorator si entuziasm!

Unde? La Colegiul Național Nicolae Bălcescu, Brăila. Când? Sâmbătă, 21 septembrie, între orele 11-17. De ce? Pentru că materia școlară ți se pare prea teoretică și vrei să vezi cum poți să o aplici în viața reală.

Nu uita să aduci cu tine câțiva prieteni și multă curiozitate!

PS: Dacă ești elev de liceu în clasele 9-12, încă mai poți să te înscrii ca experimentator până pe 12 septembrie aici:http://bit.ly/2zqSiqR

Articolul precedentAu fost aleşi judecătorii care vor face parte din Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 9 Brăila
Articolul următorMesajul șefului ISJ Brăila, la început de an școlar: ”Orgoliile personale nu au făcut bine imaginii învăţământului brăilean”