Inspectoratul de Jandarmi Județean Brăila organizează concursuri în vederea ocupării a trei posturi vacante de subofițeri, prin rechemare în activitate și încadrare directă.

Posturile disponibile pentru angajare din sursă externă sunt  un post de subofițer casier principal la structura Financiar; un post de subofițer magaziner principal la Compartimentul Tehnologia Informației și un post de subofițer magaziner principal la Compartimentul Intendență.

Cererea de înscriere la concurs, CV-ul, declarația de confirmare a cunoașterii și acceptăriii condițiilor de recrutare și acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal și efectuarea verificărilor în evidențele operative se transmit scanate la adresa de e-mail [email protected], în format  PDF, care să nu depășească dimensiunea de 10 Mb, până la data de 15.10.2021, ora 16:00. Ulterior, candidații pot depune dosarul de concurs în volum complet, la aceeași adresă de mail și în aceleași condiții, până la data de 20.10.2021, ora 16:00.

Mai multe detalii despre modul de desfășurare a concursului sunt disponibile pe site-ul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila, www.jandarmeria-braila.ro, la secțiunea „Carieră”.

De asemenea, reprezentanții IJJ Brăila spun că cei interesați trebuie să verifice periodic site-ul, deoarece acolo vor fi postate informații de interes pentru cei care se vor înscrie la procesul de recrutare în vederea încadrării celor trei posturi vacante prin rechemare în activitate sau încadrare directă.


Sursa: Realitatea de Braila