Nu o dată s-a întâmplat ca angajații societății ECO SA să se confrunte cu brăileni recalcitranți care nu vor să înțeleagă modalitatea de colectare a deșeurilor.

 

Într-unul din cazuri, un angajat a fost bruscat de un brăilean pentru că nu a vrut să-i ridice pubela, plină cu pământ.

Cel mai recent însă s-au înregistrat plângeri din partea brăilenilor care nu sunt mulțumiți de autospeciala care udă străzile. Brăilenii s-au plâns că au fost stropiți sau că mașinile lor, proaspăt spălate – au fost și ele stropite.

Fac apel către toți locutorii, de pe sectorul ECO, să ne sprijine pentru a ne putea desfășura activitatea. Știu că au existat unele probleme dar trebuie să facem, în special operațiunea de stropit, zilnic – de două ori pe zi. Stropitoarea pe care o avem noi în proprietate are o lățime de 5m, pe care o stropește cu o presiune foarte mare. Au fost plângeri că au fost stropiți câțiva cetățeni și câteva mașini parcate, lângă marginea drumului”, a declarat directorul general al societății ECO SA, Ionuț Pisică.

Facem și noi apel, pe această cale, către locuitorii municipiului Brăila, să înțeleagă că un oraș curat implică uneori să-ți muți mașina pentru a se putea ridica gunoiul, sau să o parchezi pe o stradă lăturalnică, câteva minute, fără să agresezi pe nimeni, atunci când se mătură sau se udă strada.

Articolul precedentAproape 8000 de brăileni nu au înțeles ce trebuie să facă cu sacul verde! Învață să colectezi selectiv!
Articolul următorNumărul focarelor de pestă porcină africană în creștere în județul Brăila