Marți, 18 februarie, Garnizoana Brăila a organizat un cros pe distanța de 2000 metri, dedicat aniversării Zilei Consiliului Internaţional al Sportului Militar – C.I.S.M.. La acest cros au participat 84 de militari şi personal civil din cadrul unităţilor militare din Garnizoana Brăila.

Scopul acestei manifestări sportive a fost de a disemina motto-ul C.I.S.M. – Prietenie prin sport, conform principiului sport pentru toţi, printre milioanele de militari din cele 140 state membre ale C.I.S.M., care în aceeaşi zi participă la alergări pe distanţe scurte sau lungi, merg pe jos sau pe schiuri, indiferent de aptitudinile lor fizice sau abilităţi sportive, de vârstă sau sex.

Militari, care s-au întâlnit anterior pe câmpurile de instrucţie, se întâlnesc acum în prietenie în domeniul manifestărilor sportive. Acest lucru este în concordanță cu filozofia şi idealurile stabilite în declarația misiunii CISM din 1998, semnată de toate ţările membre.

Toţi participanţii la competiţie au fost declaraţi câştigători şi promotori ai mişcării în aer liber. La activitate a fost prezent și comandantul Garnizoanei Brăila, general Vasile Ionescu, care deși nu a alergat a înmânat diplomele participanților.

Articolul precedentO femeie violentă din localitatea Tătaru a primit ordin de restricție de la judecătorii din Făurei
Articolul următorHC Dunărea Brăila a făcut instrucție cu tinerele jucătoare de la CSM Roman