Deputat Antoneta Ioniță
Deputat Antoneta Ioniță

Deputatul Antoneta Ioniță susține că setea de putere a PSD-ului a atins cote incomensurabile și că românii sunt cei care suferă pentru faptul că PSD se agață cu disperare de scaunele de la Palatul Victoria.

Pentru că orice zi cu PSD la guvernare, cu Viorica Dăncilă premier, reprezintă încă un pas spre prăpastia în care România riscă să se scufunde. PSD se refuză să înțeleagă că nu mai deține nici majoritate parlamentară și nu mai are nici legitimitatea de a guvernaa spus Antoneta Ioniță.

Parlamentarul brăilean crede că PSD nu mai este dorit de români pentru că s-a ocupat mai mult de CEx-uri și răfuieli interne și mai puțin de actul de guvernare, iar principala preocupare a guvernării lor a fost salvarea corupților.

Antoneta Ioniță spune că PSD, în aproape trei ani de guvernare, a schimbat nu mai puțin de 71 de miniștri, o cifră care completează imaginea guvernării dezastruoase, dar și a luptei interne pentru putere.

”PSD trebuie să plece! Din păcate, dezastrul pe care-l lasă în urmă va fi resimțit mulți ani de acum înainte, dacă este să ne referim numai la împrumuturile contractate, cu cele mai mari dobânzi de pe piața interbancară. În aproape trei ani, PSD a îndatorat România, a stopat investițiiile, a scăzut încrederea investitorilor. Din cauza lor, România și-a pierdut credibilitatea! Constant, PSD i-a mințit atât pe români, cât și pe partenerii externi, pe care i-a tratat cu aroganță. A fost surd la toate avertismentele venite din plan internațional și s-a amăgit cu statistici false. A manipulat bugetele de stat și a prezentat cifre false, ireal de optimiste, iar acum, România nu mai are bani. A creat o falie periculoasă între salariații din sistemul bugetar și cel privat. I-a mințit pe români cu creșterea pensiilor și salariilor, dar puterea de cumpărare este din ce în ce mai mică” spune deputatul Antoneta Ioniță.

Parlamentarul de Brăila consideră că o moțiune de cenzură votată de toți parlamentarii responsabili este singura șansă pentru ca România să mai poată fi salvată.

”Este nevoie de un guvern responsabil, care să repună lucrurile pe făgașul normal și să redea încrederea românilor, cât încă nu este prea târziu” este părerea deputatului Antoneta Ioniță.
Articolul precedent176,41 milioane euro au intrat în conturile României pentru fermieri și dezvoltarea satului românesc
Articolul următorInterviu cu Lucian Sabados despre cele 10 zile de zile și nopți de teatrul la Brăila