Primarul Brăilei a prezentat astăzi într-o conferință de presă, introducerea unei aplicații care indică timpul de așteptare în stație al unui autobuz pe o anumită linie de transport, precum și care este cea mai apropiată stație de locația în care se află persoana care acesează aplicația.

Aplicația Brăila Transport Public se poate găsi la adresa http://www.braila-transport.com/ alegând apoi în funcție de sistemul de operare al telefonului (Android sau iOS), varianta Google Play sau App Store, pentru descărcarea gratuită.

“Brăila Transport Public” ghidează calatorul la o destinație aleasă din orice punct al orașului în cel mai facil și rapid mod. Persoana care accesează aplicația poate obține instrucţiuni de călătorie pentru rutele optime de autobuz, tramvai, sau o combinaţie a acestora.

Prin această aplicație, cei care călătoresc cu mijloacele de transport ale Braicar SA pot obţine instrucţiuni pas cu pas cu ghidul live în timp ce călătoresc. Astfel, aceștia pot afla cât trebuie să meargă pe jos pentru a ajunge la staţia cea mai apropiată, cât timp are de aşteptat, preum să vizualizeze orele de sosire pe linia de transport dorită şi câte opriri au rămas până la destinaţie.

De asemenea, în circa trei luni de zile, cu ajutorul acestei aplicații, călătorii pot să achiziționeze tichete călătorie prin furnizarea datelor unui card bancar valid la urcarea în mijlocul de transport

Articolul precedentEditura Muzeului Brăilei participă la Târgul Gaudeamus
Articolul următorSesiune foto cu jucătoarele Dunării Brăila