În perioada 21 – 26 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului, poliţiilor orăşeneşti şi cei ai secţiilor de poliţie rurală arondate, sprijiniţi de jandarmi, au acţionat atât în municipiu, cât şi în localităţile din mediul rural, în zona pieţelor, precum şi a celor cu profil discotecă, club, cafe-bar ş.a., pentru menţinerea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor ilegale, precum şi a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Totdodată, aceştia au acţionat şi pe linia respectării prevederilor legale privind paza şi securitatea obiectivelor asigurate cu pază proprie sau prin societăţi specializate de pază.

Pe timpul activităţilor, au fost verificate 39 de societăţi comerciale, au fost legitimate 578 de persoane şi au fost oprite în trafic 482 de autovehicule, fiind testaţi cu aparatul etilotest 267 de şoferi.

De asemenea, aceştia au constatat 59 de contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de 19.905 de lei.

Dintre amenzile aplicate 48 au fost pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 4 conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, şi 7 la Legea 12/1990 privind prozejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

Articolul precedentTabarac și Pascale în cursa internă pentru Primăria Brăila
Articolul următorVIDEO – Tulcea a dat startul lucrărilor la pod!