Aproape 60 de amenzi aplicate de polițiștii locali rutieri
Aproape 60 de amenzi aplicate de polițiștii locali rutieri

Pe lângă activităţile preventive, poliţiştii locali rutieri au aplicat în perioada 23.04 – 07.05.2019  un număr de 58 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 10.470 lei şi au fost aplicate un număr de 90 puncte penalizare.

Pentru nerespectarea normelor rutiere privind oprirea, staţionarea şi accesul interzis au fost aplicate un număr de 44 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 6.670 lei şi au fost aplicate un număr de 90 puncte penalizare conform O.U.G. nr. 195/2002 Republicată.

Astfel, D. P., în vârstă de 31 ani, din Brăila, P. M. I., în vârstă de 19 ani, din orașul Ianca și S. L., în vârstă de 25 ani, din Brăila au fost sancționați cu amendă în valoare de câte 290 lei şi câte două puncte penalizare după ce au condus autovehiculele pe Calea Călărașilor, dinspre str. Mihai Bravu către str. Tineretului, și au oprit voluntar în zona de acţiune a indicatorului “oprirea interzisă”.

P. G., în vârstă de 43 ani, din Brăila a fost sancționat cu amendă în valoare de 580 lei şi 3 puncte penalizare după ce a condus autovehiculul marca Ford pe Calea Călărașilor, dinspre str. R. S. Campiniu către str. Danubiului, și a staționat voluntar în intersecția Calea Călărașilor cu str. Danubiului.

S. I. A. M., în vârstă de 35 ani, din sat Târlungeni, județul Brașov a fost sancționat cu amendă în valoare de 580 lei şi 3 puncte penalizare după ce a condus autovehiculul marca Opel pe str. Nicolae Bălcescu, dinspre Calea Galați către str. Mărășești și a staționat voluntar pe marcajul pietonal.

Pentru nerespectarea normelor rutiere privind circulația autovehiculelor numai pe sectoarele de drum pe care le este permis accesul şi pentru nerespectarea normele referitoare la masele totale maxime autorizate şi admise, a fost aplicată sancţiune contravenţională numitului Z. G. – F., în vârstă de 28 ani, din sat Valea Nandrii, comuna Dîrmănești, județul Argeș. Acesta a primit o amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare pentru că a condus autoutilitara N3 marca MAN și semiremorca O4 marca Krone pe Calea Călărașilor, dinspre Bd. Dorobanților către str. Tineretului, sector de drum semnalizat cu indicator rutier „accesul interzis vehiculelor cu masa mai mare de 3,5 tone”.

Articolul precedentCalculatoare destinate auto-servirii în unitățile fiscale
Articolul următorZiua de 9 mai sărbătorită la Brăila