Aproape 8.000 de lei strânși pentru profesoara Iuliana Țigănuș în cadrul crosului caritabil organizat de Laurențiu Cobzaru
Aproape 8.000 de lei strânși pentru profesoara Iuliana Țigănuș în cadrul crosului caritabil organizat de Laurențiu Cobzaru

Peste 300 de brăileni și gălățeni au alergat duminică dimineață pe aleea principală din Parcul Monument la evenimentul caritabil organizat de militarul gălățean Laurențiu Cobzaru. 

Laurențiu Cobzaru nu este la primul cros în scop umanitar organizat, iar de data aceasta a organizat evenimentul din Parcul Monument pentru a se strânge fonduri pentru profesoara de geografie Iuliana Țigănuș, bolnavă de cancer. La această acțiune umanitară au venit peste 300 de brăileni și gălățeni, majoritatea dintre ei fiind copii.

Printre copiii participanți au fost și cei de la clubul de baschet Cuza Pirates Brăila, de unde au venit să alerge aproape jumătate dintre sportivii clubului în frunte cu părinții lor, iar unii dintre ei au fost însoțiți și de părinți. La fața locului a fost și o urnă adusă de membrii familiei profesoarei Iuliana Țigănuș, reprezentată de nepoata acesteia, Elena Trandafir. Urna care a rămas în parcul Monument până după amiază.

În cadrul crosului umanitar organizat duminică în Parcul Monument, sub genericul ”FII TU UN EROU PENTRU IULIANA”, s-a strâns suma de 7. 916 lei. Familia profesoarei Iuliana Țigănuș a mulțumit tuturor pentru eforturi și generozitate.

Evenimentul a fost organizat de Laurențiu Cobzaru de la Poliția-Militară Galați și Costel Mazâlu de la ISU Dunărea Brăila, iar toate costurile pentru organizarea evenimentului au fost suportate de către organizatori.

Evenimentul caritabil s-a desfășurat cu sprijinul: Primăriei Municipiului Brăila, IPJ Brăila -Serviciul Rutier, Jandarmeria Brăila, ISU Dunărea Brăila, Poliția Locală Brăila, Asociația Magia Binelui, Asociația Salvează o Inimă.

Șansele de vinecare pentru profesoara Iuliana Țigănuș vin din partea spitalului Medipol Mega Hospital Complex din Turcia, iar costurile tratamentelor se ridică la suma de 150.000 euro.

Cei care doresc să o sprijine pe Iuliana pot dona în contul RO72BRDE090SV09856420900.