Joi, 17 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au confiscat  aproximativ 70 de kg de materiale pirotehnice.

Polițiști din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase sprijiniţi de poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale au desfăşurat joi, 17 decembrie a.c., o percheziţie, la domiciliul unui bărbat, în vârstă de 34 de ani, din minicipiul Brăila.

Cu ocazia desfăşurării percheziției, poliţiştii au descoperit cantitatea de 12.213 bucăţi petarde şi 26 baterii artificii, încadrate la categoriile de articole pirotehnice din clasele  F2, F3 și respectiv F4.

Întreaga cantitate de materiale pirotehnice, în valoare de peste 7.500 de lei a fost ridicată și indisponibilizată până la finalizarea cercetărilor sub aspectul comiterii infracțiunii de orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

Imagine

 

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentÎncă o zi cu peste 100 de cazuri noi în județul Brăila
Articolul următorMuniţii deţinute ilegal, ridicate în urma percheziţiilor efectuate de poliţiştii biroului Biroului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase