Poliția Locală Brăila a depistat şi sancţionat șase  persoane cu amenzi în valoare de 7.000 lei pentru aruncarea sau depozitarea pe domeniul public precum şi în alte locuri publice.

Pentru aruncarea reziduurilor de orice natură (menajere, industriale, vegetale, moloz), au fost depistate şi sancţionate contravenţional 5 persoane cu amenzi în valoare de  4.500 lei.

Astfel, L.A., în vârstă de 58 ani, din Brăila a fost sancționată cu amendă în valoare de 1.000 lei, fiind depistată pe strada Doamnei, la intersecție cu strada Energiei aruncând un sac din rafie plin cu gunoi menajer, pe domeniul public în loc neautorizat.

D. E.-C., în vârstă de 53 ani, din Brăila a primit o amendă în valoare de 1.000 lei fiind depistată pe strada Fortificației, lângă fosta Arena Progresul, aruncând o sacoșă de plastic plină cu gunoi menajer, pe domeniul public în loc neautorizat.

T. S., în vârstă de 20 ani, din Brăila a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.000 lei, fiind depistat pe strada Abatorului, la intersecție cu strada Plantelor, aruncând dintr-un cărucior metalic resturi din cărămidă, pe domeniul public în loc neautorizat.

Pentru depozitarea deșeurilor de orice natură produse în gospodării proprii în capacitățile de colectare aparținând asociațiilor de proprietari sau în coșurile stradale a fost depistat și sancționat contravențional T. A., în vârstă de 64 ani, din Brăila. Acesta a fost sancționat cu amendă în valoare de 300 lei, fiind depistat pe strada Oborului, în dreptul Bl.H5, aruncând  gunoi menajer din gospodăria proprie în pubela ce aparține Blocului H5.

Articolul precedentPoliția locală a împărțit amenzi! Vezi aici ce societăți au încălcat legea!
Articolul următorAnul viitor sănătatea va fi principala preocupare e președintelui CJ Brăila