În perioada 21 ianuarie -20 februarie a.c., polițiștii brăileni vor acționa pe principalele artere rutiere de intrare/ieșire în/din municipiul Brăila, pentru prevenirea şi combaterea activităţilor infracţionale și reducerea accidentelor rutiere.

Zilnic, în perioada 21 ianuarie -20 februarie a.c.,intervalul orar 01:00-04:00, polițiștii brăileni vor organiza acţiuni preventiv-reactive, în sistem integrat, pe principalele artere rutiere de intrare în municipiul Brăila, cu efective din cadrul formaţiunilor de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale şi acţiuni speciale.

Aceștia vor desfăşura acţiuni specifice pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a persoanelor care încalcă prevederile legale, precum şi a celor urmărite în temeiul legii.

De asemenea, polițiștii rutieri au ca principal obiectiv și reducerea numărului accidentelor rutiere cauzate de încălcarea de către conducătorii de vehicule a normelor privind circulaţia pe drumurile publice.

Astfel, în perioada 21-23 ianuarie a.c., polițiștii au instituit 8 filtre la nivelul municipiului și au constatat 13 contravenții, pentru care au aplicat amenzi, în valoare toatală de 4.305 lei, pentru nerespecarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Totodată, cu această ocazie polițiștii au constatat în flagrant și o infracțiune, fiind depistat un șofer în timp ce conducea autoturismul sub influența băuturilor alcoolice.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Ca măsură complementară, acestuia i-a fost reținut permisul de conducere.

Articolul precedentViteza a băgat-o în stâlp! Tânăra a ajuns în spital!
Articolul următorCUP Dunărea Brăila restricționează furnizarea apei în ceea ce privește debitul și presiunea