Sala de atletism “Ioan Soter” din București a găzduit vineri și sâmbătă, 17 și 18 ianuarie 2020, două competiții extrem de interesante: prima etapă a Campionatului Național pentru seniori și tineret și Cupa RMA.

La competiție au participat și sportivi de la LPS Brăila, care au obținut rezultate bune la prima etapă a campionatelor naționale. La 400 de metri garduri, brăileanca Iulia Banaga, legitimată acum la CSM Onești, s-a clasat pe primul loc la senioare, cu timpul de 57.87 secunde. 

La junioare I, Bianca Toader s-a clasat pe locul 1 atât la 60 de metri plat cât și la 60 de metri garduri. În proba de 400 metri Andreea Alexandra Dinu s-a clasat pe locul 3, iar la 60 metri garduri s-a clasat pe locul 2.

În proba băieților de 60 m garduri juniori I, Robert Simion s-a clasat pe locul2, iar locul 3 a fost ocupat de Robert Hariga.

La juniori II, Darius Techiu s-a clasat pe locul 3 la 60 de metri plat, dar a câștigat finala de la 60 de metri garduri.

Brăileanca Andreea Caracuda, legitimată acum doar la CSM Onești, s-a clasat pe locul 3 la 60 de metri plat și pe locul 2 la 60 metri garduri, cun proba de senioare.

Articolul precedentA murit Dan Andrei Aldea
Articolul următorPoliţiştii români au pus în aplicare 21 de mandate europene de arestare