Duminică și luni, pe stadionul ”Nicolae Dobrin” din Pitești, s-a desfășurat campionatul național de atletism pentru juniori 3. La această competiție Brăila a fost reprezentată de sportivi de la CSM Brăila și LPS Brăila, care au reușit să obțină 9 medalii, dintre care 4 de aur. 

În proba de 90 metri garduri, din cei 5 finaliști, patru au fost sportivi de la Brăila. Pe primul loc s-a clasat Darius Techiu, legitimat la LPS Brăila și CSM Onești. Sportivul pregătit de profesorul Fănel Ionescu a trecut linia de sosire în 12.65 secunde, urmat la trei sutimi de colegul său de club, Lucian Sîmpetru, care a câștigat medalia de argint.

La 80 de metri garduri fete, Alesia Ion de la LPS Brăila, pregătită de profesoara Luiza Gorceac, a câștigat medalia de argint cu timpul de 11.98 secunde. Medalia de bronz a fost câștigată tot de o atletă de la LPS Brăila, Cosmina Despina Balaban.

Denis Gabriel Neacșu, de la CSM Brăila, a câștigat medalia de bronz în proba de 100 metri plat, cu timpul de 11.62 secunde, un nou record personal pentru sportivul pregătit de Irina Roată.

În proba de 4×100 ștafeta fetelor de la LPS Brăila s-a clasat pe primul loc. Alesia Ion, Cosmina Balaban, Bianca Eftimie și Andreea Marinescu au format ștafeta care a câștigat medalia de aur cu timpul de 52.83 secunde.

Și ștafeta băieților de la LPS Brăila, formată din Lucian Sîmpetru, Ștefano Streche, Răzvan Anghel și Darius Techiu, a câștigat medalia de aur la 4×100 metri.

În a doua zi de concurs, Denis Neacșu, de la CSM Brăila, a câștigat medalia de aur în proba de 300 metri garduri, cu timpul de 42.05 secunde, un nou record personal. Ștefan Lâlă, tot de la CSM Brăila, pregătit de Anamaria Corneanu, s-a clasat pe locul 3 în aceeași probă, cu timpul de 43.34 secunde, record personal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here