La data de 1 noiembrie, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale i-au depistat pe doi brăileni, care se sustrăgeau de la punerea în aplicare a unor mandate de executare a pedepsei închisorii

 

În ziua de 1 noiembrie, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au organizat şi desfăşurat o acţiune, pe raza municipiului Brăila, pentru depistarea şi încarcerarea persoanelor care se sustrag de la punerea în aplicare a unor mandate de executare a pedepsei închisorii.

Cu acestă ocazie, poliţiştii l-au depistat pe un brăilean,în vârstă de 33 de ani, pe numele căruia Judecătoria Brăila a emis, la data de 24.10.2018, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 2 ani şi 6 luni pentru comiterea de infracţiuni la regimul rutier.

Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.

Totodată, poliţiştii l-au depistat şi pe un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din Brăila, ce era urmărit la nivel internaţional şi pentru care autorităţile italiene au emis un mandat european de arestare.

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galaţi a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore a brăileanului, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

 

Articolul precedentLiberalii acuză: ”Investițiile publice care se vor face în Brăila, în următoarea perioadă, nu duc la dezvoltare și la crearea de noi locuri de muncă!”
Articolul următorCine scoate capul dintre echipele brăilene care se zbat în subsolurile clasamentelor?