Un eveniment rutier a avut loc în cursul zilei de duminică, 7 August 2022, la ora 14:20, pe DN21, în zona localității Albina, din județul Brăila.

Duminică, 7 august a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe DE 584, în afară localității Albina ar fi avut loc un accident rutier. Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă 50 de ani, din Vaslui, în timp ce conducea autoturismul pe DE 584, în afara localității Albina, către localitatea Vărsătura, nu ar fi păstrat distanța corespunzătoare față de un autoturism ce se afla oprit în coloană în fața sa și l-a lovit în partea din spate, proiectându-l în afara părții carosabile. De asemenea a lovit și un alt autoturism ce se afla oprit în coloană, care a fost proiectat în autovehicul aflat în fața sa.

Un alt autoturism, condus de o femeie, în vârstă de 38 de ani, din satul Valea Cânepii, comuna Unirea, nu ar fi păstrat distanța față de autovehiculul condus de bărbatul în vârstă de 50 de ani și l-a lovit în partea din spate.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a două femei, în vârstă de 44 și 54 de ani și a unui bărbat în vârstă de 57 de ani, din Vaslui, pasageri în primul autovehicul, aceștia fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Toți conducătorii auto implicați în evenimentul rutier au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit dosar penal și sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Imagine

sursa foto: DRDP Constanța

 

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentBrăila deschide topul județelor cu cele mai mari scăderi în ceea ce priveşte numărul firmelor radiate
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET – Dumnezeu are nevoie de oameni – PILDA zilei