Bar închis temporar pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020

În cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o societate comercială, tip bar, de pe raza municipiului Brăila, nu respectă prevederile impuse în această perioadă.

Din cercetări, s-a stabilit faptul că administratorul societății a permis accesul clienților în interiorul locației, unde le-ar fi servit băuturi alcoolice, deși activitatea barurilor în interiorul acestora este interzisă în această perioadă.

”Administratorul societății a fost sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 5.000 de lei conform prevederilor Legii 55/2020, iar ca măsură complementară, sediul în care societatea comercială își desfășoară activitatea a fost închis temporar pentru o perioadă de 30 de zile, potrivit Legii nr. 295/2021 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Recomandăm tuturor persoanelor fizice și juridice să respecte măsurile de protecție individuală și interdicțiie impuse în această perioadă!”  a precizat Agent de poliţie Niculae Mădălina-Geanina, de la Biroul de presă al IPJ Brăila. 

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.