La data de 06 august a.c., polițiștii brăileni l-au depistat pe un bărbat care circula pe DN 23 cu un vehicul ale cărui numere de înmatriculare erau false.

Marți, 6 august, în jurul orei 16:00, poliţiştii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Brăila l-au depistat în trafic pe un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din comuna Măxineni, în timp ce conducea un autoturism pe DN 23, dinspre localitatea Muchea către Șoseaua de Centură a Municipiului Brăila.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că seria de sașiu din certificatul de înmatriculare prezentat de șofer nu corespunde cu cea a vehiculului în cauză, aceasta aparținându-i unei alte mașini, înmatriculată în municipiul Galați.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Totodată, polițiștii i-au reținut bărbatului permisul de conducere, certificatul și plăcuțele de înmatriculare ale mașinii, fiindu-i eliberate trei dovezi fără drept de circulație.

Articolul precedentTrimiși în judecată pentru obţinerea pe nedrept de fonduri europene
Articolul următor14 august 2019 este termenul limită pentru depunerea raportărilor contabile la 30 iunie 2019