Luni seara, 10 persoane, cu vârste cuprinse între 21 și 83 de ani, s-au încăierat şi s-au lovit reciproc, pe o stradă din cartierul Nedelcu Chercea. Evenimentul s-a petrecut luni seară, iar cele două tabere au folosit cuţite şi chiar săbii, potrivit unor martori. Șase persoane au ajuns la spital. Poliţiştii au intervenit pentru a-i potoli pe scandalagii, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru mai multe infracţiuni.

Luni seară, în jurul orei 21:35, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza municipiului Brăila are loc un scandal. Din primele date a rezultat că mai multe persoane s-au agresat reciproc, unele dintre acestea prezentându-se, ulterior, la spital pentru a li se acorda îngrijiri medicale.

În urma cercetărilor efectuate, mai multe persoane implicate în eveniment, cu vârstele cuprinse între 21 și 83 de ani au fost identificate, în continuare    efectuându-se cercetări pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, port fără drept sau folosire de obiecte periculoase, distrugere, violare de domiciliu și tulburarea ordinii și liniștii publice”, au precizat polițiștii brăileni.

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentMinistrul Muncii, Raluca Turcan vine mâine la Brăila
Articolul următorBărbat din Tufești, depistat la volan deși nu avea permis de conducere