Marți, 20 iulie a.c., în jurul orei 14.00, un jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila, aflat în timpul liber, a evacuat o femeie octogenară din apartamentul acesteia, unde izbucnise un incendiu.

Jandarmul brăilean, plutonier adjutant Beraru Adrian, locuiește în același bloc cu bătrâna căruia i-a luat foc apartamentul, iar în momentul declanșării incendiului, acesta se afla în zona blocului în care locuiește, împreună cu copiii săi. La un moment dat, a observat cum iese fum dintr-un apartament situat la etajul 1. Și-a dat seama imediat că proprietara imobilului, o femeie în vârstă de 80 ani, este în pericol.

Flerul dobândit în cei peste 10 ani de când poartă uniforma militară de jandarm l-a determinat să intervină la timp, pentru a împiedica un posibil final nefericit.

Din spusele colegului nostru, octogenara intrase în panică și încerca să-și salveze cât mai multe bunuri, lăsând în plan secund siguranța și sănătatea ei. Totodată, plutonier adjutant Beraru Adrian a apelat imediat S.N.U.A.U. 112, anunțând incendiul” precizează Biroul de relații publice al IJJ Brăila. 

ImagineImagine

Sursa: Realitatea de Braila