Bilanțul incendiului de ieri de la imobilul SUPAFCL de pe strada Roșie

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brăila a finalizat cercetările la locul incendiului produs aseară la un bloc cu două etaje și mansardă situat pe strada Roșie din municipiul Brăila. Pagubele sunt mari, iar autoritățile nu știu încă cât va costa reparația imobilului pentru a putea fi din nou locuibil. 

În urma incendiului care a fost lichidat după patru ore de muncă a pompierilor, care au intervenit cu 5 autospeciale de stingere cu apă și spumă și cu o autoscară, au ars acoperișul de lemn acoperit cu tablă și mansarda construită din lemn pe o suprafață de aproximativ 300 metri patrați. De asemenea au mau ars două camere de locuit cu bunurile aflate în acestea.

În urma intervenției pompierilor s-au degradat celelalte încăperi ale imobilului, din cauza apei folosite la stingerea incendiului.

Pe timpul intervenției, în jurul orei 19.30, a fost salvat un câine aflat într-o cameră de la etajul I al imobilului.

Cauza probabilă a incendiului a fost un scurt-circuit la instalația electrică din mansardă, pornit de la un cablu electric neizolat corespunzător față de materialele combustibile care se aflau depozitate în mansarda clădirii.

În acel imobil locuiau 12 familii, cu un total de 37 de persoane, care azi noapte au dormit la rude sau prieteni, iar cei care nu au avut această variantă au fost cazați la adăpostul de noapte de pe strada Eroilor din cartierul Vidin. Clădirea aparține SUPAFCL Brăila și era locuită de chiriași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.