Liberalul Cătălin Boboc le-a atras atenția social-democraților asupra declarațiilor pe care aceștia le fac cu privire la construirea podului peste Dunăre. Fostul senator de Brăila a ținut să precizeze faptul că oricât ar încerca unele partide, sau unii politicieni, să se agațe de acet proiect, podul peste Dunăre, în final, este al tuturor românilor.

Vreau să spun din start o chestiune, să o afirm public, în asentimentul colegilor mei și da, vorbesc în numele PNL Brăila. L-am auzit pe premierul de atunci, Mihai Tudose, pe primarul Brăilei, președintele Consiliului Județean spunând la un moment dat că el se va face, chiar dacă unii nu vor. Și vreau să le spun așa: dacă cumva se gândeau la liberali, îi anunț nu doar că ne dorim acest pod, pentru că nu-i al PSD-ului, nu a lui Tudose, a lui Dragomir, sau a lui Chiriac, este al nostru și pentru noi, cei din zona asta. Nu doar că ni-l dorim, dacă am putea, din păcate nu avem pârghiile administrative, să facem ceva. Putem spre exemplu să scriem și noi două pagini din cererea de finanțare pe care să o depundem într-un final la Bruxelles, le scriem noi. Nu este nicio problemă”, a declarat Cătălin Boboc.

Liberalul a declarat în cadrul unei conferințe de prsă faptul ca toți colegii lui consilieri au susținut și vor susține în continuare orice decizie a administrației locale care ar putea facilita demersurile acestui proiect.

 

 

Pe de altă parte, cu privire la întârzierea depunerii cererii de finanțare, Boboc are unele suspiciuni personale.

Trăim în România și vedem că ar fi loc să cheltuim banii ăia. Mie asta îmi trezește niște suspiciuni. Adică sunt niște bani de acolo(n.r. fonduri europene), pe care eu am senzația că tu nu prea vrei să-i iei. Nu vrei să-i iei, nu pentru că ai prea mulți, mie îmi este teamă că tu nu vrei să-i iei pentru că ăia sunt, de regulă, niște bani urmăriți și nu prea poți să te joci cu ei”, a declarat Cătălin Boboc, recunoscând faptul că această afirmație este doar părerea lui personală, fără a avea dovezi în acest sens, sau fără a acuza în mod direct pe cineva.

 

Articolul precedentDacia Unirea nu a primit toți banii alocați de CLM! Primarul ne spune care sunt motivele
Articolul următor„Povești cu Zâna Măseluță pentru copii și părinți”